Mannen bij Mi Sento

Huidverzorging exclusief voor mannenhuiden.

Een dagelijkse goede verzorging is een noodzaak en niet meer weg te denken. Ook bij mannen is dit geen taboe. Deze huiden krijgen veel te verduren. Niet alleen de pollutie en innerlijke agressie spelen een rol. Ook het scheren zorgt ervoor dat extra verzorging nodig is. Tijdens het scheren kan er scheerbrand of huidirritatie optreden. Daarom is het ook belangrijk om de juiste producten te kiezen om die huid goed te verzorgen.
Misento - Workshops - Mannen

Je eerste indruk

Ben je je bewust van jouw eerste indruk?

De eerste indruk die je van iemand hebt, weegt zwaarder dan latere indrukken. Maar liefst 93% van de eerste indruk bestaat uit de buitenkant, zoals uiterlijke verzorging en kledij en maar 7 % gaat over de inhoud! Dat is natuurlijk zonde en niet nodig! Maar zeg nu zelf wie wil nu geen goeie eerste indruk maken voor een belangrijke presentatie of een sollicitatiegesprek,…

Lieve Lagache - Schoonheidszorgen en pedicure

MEN3

Mits ik me al specialiseer in huidverbetering, wilde ik me ook verdiepen in de type huiden voor mannen. De combinatie met een professioneel scheergamma zoals MEN3 biedt dit een mooie meerwaarde. MEN3 voldoet dan ook aan mijn verwachtingen en bevat alles wat een mannenhuid nodig heeft.
Waarom MEN3 bij Mi Sento?

Waarom MEN3 bij Mi Sento?

MEN3 is een mooie aanvulling in mijn gamma om de huid van de man te doen stralen. MEN3 staat voor  Man - Mannelijk² - Mannelijkst³

  • EXCLUSIVE | MEN³, made in Belgium, is een luxueus scheergamma voor de zelfbewuste premium man die er verzorgd en aantrekkelijk wil uitzien.

  • EXPERIENCE | MEN³ maakt van het scheerritueel een zintuiglijke sensatie, van het opschuimen van de zeep tot het uitgesproken mannelijk parfum met toetsen van sandelhout, leder en amber.

  • EXPERTISE | MEN³ werd voornamelijk ontwikkeld voor uiterst gevoelige huidtypes en probleemhuiden - zoals eczeem, dermatitis en psoriasis - en is op basis van extreem zuivere basisproducten, zonder alcohol, minerale oliën of parabenen.


MEN³, de perfecte start voor een succesvolle dag!

Lieve Lagache - Schoonheidszorgen en pedicure

Behandelingen

Relax Treatment

60 min. - € 75 -

Reiniging
Peeling
Massage
Masker
Dagcrème

Business treatment

30 min. - € 45 -

Reiniging
Peeling
Scheren
Dagcrème

Luxe treatment

75 min. - € 80 -

Reiniging
Peeling
Scheren
Massage
Masker
Dagcrème

Lieve Lagache - Schoonheidszorgen en pedicure

Workshop

Heb je je ook al eens willen scheren met een Safety razor en/of open mes? Dan is Skin, Shave like a pro event iets voor jou en je vrienden.
Misento - Workshops - Mannen

Smooth skin, shave like a pro!

Veel mannen wensen zichzelf eens te scheren met een authentiek open scheermes. Ook de Safety Razorwint enorm aan populariteit. Nat scheren biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere scheermethodes. Het grootste voordeel is dat de huid na nat scheren vrij is van irritaties en de huid veel zachter aanvoelt. Echter, een goede scheertechniek, het correct gebruik van de scheerkwast, scheerzeep en verzorgingsproducten is essentieel voor een goed resultaat.

Onder begeleiding van ervaren Skin & Clean Shaving lady-barber leer je snel alle technieken. Uiteraard ga je zelf aan de slag met scheerborstel, scheerzeep & open mes en/of Safety Razor. Al het materiaal is voorzien.

Wat ga je leren?

Wat zijn de voordelen van nat scheren?

Techniek en scheerbeweging met Safety Razor en open mes.

Hoe krijg je het perfecte scheerschuim?

Zelf aan de slag met scheerborstel, mes, pre-shave & scheerzeep.

After shave & huidverzorging - huidverbetering.

Kortom real MEN³-time For successful Gentlemen navigating life with ease and Dignity. 

Geniet van een unieke scheerbeleving met vrienden, biertje en veel fun!

Maximaal 6 deelnemers, dus maximale begeleiding en persoonlijke aandacht

Prijs? 
€ 45 per persoon. 

Waar en Wanneer? 

Je inschrijving is definitief na betaling op BE45 9730 9463 8789  met vermelding workshop mannen en data.