PCA SKIN

Geef je huid de beste zorgen! Jij beslist vandaag hoe je huid er in de toekomst uitziet!

PCA SKIN werd opgericht in 1990 door een dermatoloog. Zij zijn de uitvinder van de verbeterde Jessnerpeeling

PCA SKIN staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van PCA SKIN krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media.

PCA SKIN bestaat uit:

PCA SKIN

PCA SKIN is goed voor het behandelen van:
Puistjes
Acné
Ontstekingen
Hyperpigmentatie
Roodheid
Rosacea
Couperose
Fijne lijntjes en rimpels
Verslapping

Peelings

Dit is een professionele behandeling die op een milde manier de huid stimuleert, verstrakt en lift. Al meer dan 20 jaar zijn de lichte tot medium diepe peelings ontwikkelt om specifieke resultaten te behalen voor klanten. Deze onderzochte formules helpen bij het verminderen van de diepte van oppervlakkige lijntjes, het verzachten van de grove huid, het behandelen van kleurverschillen, roodheid en het zuiveren van acne of acne gevoelige huid.


Therapeutische maskers

De verschillende huid corrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren , zuiveren, versterken de huid.


Alternatieven voor peeling

Deze milde, diepreinigende behandeling is ideaal voor een huid die uitgereinigd moet worden.

MISENTO | PCA SKIN

PCA SKIN bij Mi Sento

Doordat ik vooral op huidverbetering wil toespitsen heb ik gekozen voor PCA.

Als gecertificeerde huidspecialiste kan je vertrouwen op mijn deskundigheid.

Ik ben opgeleid om het juiste behandelingsschema te kiezen voor iedere individu en ik werk geleidelijk opbouwend om te zorgen dat de huid klaar is voor de volgende stap. PCA SKIN is goed te verdragen, veilig en heeft doeltreffende peels om de huid te verjongen. De resultaten zijn spectaculair in combinatie met een dagelijks verzorgingsregime.

PCA SKIN, waarom gebruiken?

Waarom PCA SKIN?

PCA is al 20 jaar wereldleider in het oplossen van huidproblemen door het gebruik van peelings en therapeutische maskers.

Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van oppervlakkige en diepe rimpels, het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen en roodheid, het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne vrijwel zonder downtime zoals bij traditionele peelings.

PCA werkt enkel met actieve bestanddelen in pure vorm. Dit zorgt voor een maximaal resultaat.

Door het geleidelijk aan naar binnen trekken van de actieve bestanddelen zorgt dit systeem ervoor dat de reactie beperkt blijft en het resultaat spectaculair mooi is.

We werken met verschillende zuren. De cellen worden overgeactiveerd. Zo kunnen we meerdere problemen aanpakken tegelijk en dit is dan ook geschikt voor de meest gevoelige huiden.

Huidproblemen vb acné, roscacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.  

PCA is resultaatgericht en biedt levenskwaliteit. Je verhoogt de jeugdigheid van je huid.

Misento - PCA SKIN - Peeling

Peelings

Hoe werkt de peeling?

De aangepaste en verbeterde Jessner peeling is innovatief en heeft zichzelf bewezen. Deze lichte tot medium diepe peeling formule vernietigt en verheldert hyperpigmentatie dankzij melkzuur, citroenzuur, salicylzuur en resorcinol. De peeling vermindert ontstekingen, brengt de talgproductie in balans en verzacht lijntjes om een gelijkmatigere en gladdere huidstructuur te geven.

Soorten peelings

PCA PEEL

- € 95 -

Acné, pigment

Deze vernieuwde behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie, opent gesloten poriën, zuivert acne en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid.

TCA PEEL

Rosacea, anti-age

- € 95 -

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peeling is geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peeling. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

RETINOL PEEL 4%

Intensief anti-age

- € 120 -

Deze behandeling verhoogte de exfoliatie en sluit lichtjes de huid af om opname van vitamines, antioxidanten en rijke actieve stoffen in de huid te versterken voor optimale resultaten.

Misento - PCA SKIN - Therapeutische maskers

Therapeutische maskers

Of je nu lijntjes en rimpels wilt verminderen, de structuur van je huid wilt verbeteren, roodheid of littekens door acne wilt verminderen, wij vinden de juiste behandeling voor jou!

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, zuiveren en versterken de huid.

Soorten maskers

Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask

- € 85 -

Fijne lijntjes, droge huid, rosacea, gevoelige huid

Dit masker, gebaseerd op havermelk, is speciaal samengesteld om alle huidtypes te verzachten en te hydrateren. Havermelk is een uitstekende moisturizer en tevens een anti-oxidant. Dit unieke masker is een samenstelling van plantenextracten en pro-vitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol. Het kalmeert en verbetert de huidstructuur.

Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask

- € 85 -

Fijne lijntjes, oneven textuur

Dit papaya masker is een combinatie van papaya puree en andere fruitextracten zoals citroen, sinaasappel en appel. Het exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans. Groene thee, vitamine E en honing zijn vochtinbrengende anti-oxidanten die de huid zacht en vochtig houden.

Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask

- € 85 -

Acné en vette huid

Samengesteld voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven.

Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask

- € 85 -

Acné, vale huid en rokershuid

Dit pompoenmasker is een combinatie van exfolïerende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten.  Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans.

Ontgiftend: Therapeutic Charcoal Mask

- € 85 -

Acné gevoelige huid, vette huid en alle huidtyes

De kracht van Japanse witte houtskool absorbeert het masker overtollig vuil, olie en onzuiverheden van de overbelaste huid waardoor de poriën worden geminimaliseerd en de huidtextuur wordt verfijnt.

 

Misento - PCA SKIN - Alternatieven voor peeling

Alternatieven voor peeling

Detox gel deep pore treatment

- € 85 -

Deze actieve samenstelling is een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

Behandeling met peel en therapeutisch masker
- € 95 -

Behandeling met microneedling
Is een methode waarbij minusule gaatjes in de huid worden gemaakt, de huid maakt tijdens het herstel groeifactoren aan die zorgen dat meer collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit resulteert in een stevigere en gladdere huid. Het kan o.a. worden ingezet bij acne-littekens, fijne lijntjes, grove porïen, huidveroudering, littekens, striemen en zonschade.
- + € 35 -

Eerste keer een behandeling?

Opgelet.
Bij een eerste behandeling hoort een thuisbehandeling met ons ’post procedure kit’ met aangepaste verzorgingsproducten. 49 euro. Je krijgt uitgebreide uitleg bij een eerste intakegesprek.